fbpx

Email: airtouch.office@gmail.com | tel: +381 60 609 33 24

Design

Nakon početnih konsultacija, naš projektni tim će raditi na izradi detaljnog rasporeda za Vaš sistem, uzimajući u obzir svaki detalj, počevši od Vaših opštih mrežnih zahteva pa sve do osvetljavanja Vašeg omiljenog prostora za uživanje. Vaš dom ili posao su jedinstveni. S obzirom na to da od naših usluga možete dobiti sve što želite, mi nalazimo najbolji način da konfigurišemo sistem za Vaše potrebe.

Support

Imajući u vidu koliko vremena provodimo kod kuće i na poslu, izbor prave tehnologije je jedna od jako bitnih odluka. Stojimo iza svih naših radova, i dajemo Vam garanciju na iste. Saradnja sa nama nudi Vam sigurnost da će posao biti obavljen kako treba.

System

Bez obzira da li ste tehnički obrazovani, trudimo se da sistem bude jednostavan i da možete da ga koristite što lakše. Radićemo sa Vama na stvaranju pravog dizajna koji odgovara Vašem stilu. 

advantages of the system

Real time control

Sistem je napravljen na najnovijim cloud tehnologijama, što Vam pruža uživanje iste sekunde kada izdate naredbu.

System control

Gde god da se nalazite, bićete u mogućnosti da kontrolišete Vaš prostor. Potrebna Vam je samo konekcija sa internetom.

Commands

Možete izdavati komande preko Vaših pametnih uređaja ili "komunicirati" sa Vašim potpuno automatizovanim objektom, jer ima mogućnost glasovnih komandi.

Mobile devices

Možete upravljati sistemom sa svim pametnim uređajima, bilo da je telefon, tablet ili PC.

Communication

Sistem će Vas obaveštavati o svemu što se dešava. Bilo da je to promena temperature, alarmni sistem, kamere za detekciju pokreta. Bićete o svemu obavešteni od Vaše "PAMETNE KUĆE".

Application

Aplikacija za kontrolu je programirana prema Vašim potrebama kako biste što lakše imali pristup svemu što poželite.

live safer with smart homes

en_USEnglish
sr_RSСрпски језик en_USEnglish