IZRADA INTERNET PRODAVNICA​

Izrada internet prodavnica koje su funkcionalne, moderne. Pomažu Vam  da efikasno prodajete svoje proizvode na internetu. Neka vaša prodavnica radi za vas 24/7.

Online prodaja

Web prodavnica

Internet prodavnica je prvo što će vam biti neophodno ako razmišljate o pokretanju online poslovanja ili već imate fizički biznis koji biste da prebacite i na online platformu. Internet prodavnica je zapravo ogromna baza svih karakteristika vezanih za prodaju, uključujući u to ne samo proizvode, već i definisanje raznih akcija, kupona, pogodnosti, načina plaćanja ali i praćenje statistike kako biste imali pregledno sve na jednom mestu.

Naš sistem rada vezano za internet prodavnice je takav da ih pravimo od samog početka, što znači da možemo dogovoriti sve specifičnosti kategorija proizvoda i tu zapravo imate slobodu da sami odlučujete i procenjujete šta je sve važno da istaknete za dati artikal i na koji način. Sam sistem internet prodavnice je višefunkcionalan, tako da i tu proizvode možemo da filtriramo po bojama, veličinama, kategorijama ili nekim drugim parametrima vezanim za vašu delatnost.

Takođe, vršimo integraciju svih platnih sistema, što znači da svojim kupcima možete da omogućite mnogobrojne načine plaćanja (pouzećem, Visa i MasterCard karticama, PayPal-om i slično). To će svakako dodatno uticati na komfor kupovine.

01

02

03

E-commerce

Prednosti internet
prodavnica

Još jedna od prednosti internet prodavnica je ta što su prilično jednostavne za rukovanje, a ujedno se svi potrebni podaci nalaze na jednom mestu. Uz sam proizvod možemo definisati i valute plaćanja, mesta isporuke (ukoliko planirate da vršite dostavu internacionalno), i same uslove kupovine. Vaša internet prodavnica će predstavljati vaš internet butik koji ćete moći da nadgledate gde god da se nalazite. Uz sve to, vaši kupci će sigurno biti zadovoljni što od svoje kuće mogu da biraju, upoređuju i naručuju proizvode ili usluge

Jedna od važnih stavki je svakako i customer support, tako da oni znaju da uvek mogu da se oslone na vas i da stupe s vama u kontakt ukoliko imaju nekih nejasnoća. Internet prodavnica je idealno mesto da objedinite sve, uštedite vreme, olakšate i unapredite prodaju i izgradite još čvršći odnos s kupcima.

Cena internet prodavnice

Što se tiče cene internet prodavnice, raspon cena varira i zavisi od mnogo faktoraKompleksnost same prodavnice, viševalutnost, višejezičnost, količina artikala, sama specifikacija istih i slično su samo neke od karakteristika koje utiču na cenu. U svakom slučaju, morate da budete svesni da ako želite da dobijete vrhunski krajnji rezultat, to iziskuje vreme i znanje.

Šta još treba da znate

Internet prodavnicu pravimo u skladu sa vašim poslom. Pouzdani sistemi vam omogućavaju kupovinu 24/7, i lakše otvarate vrata novih tržišta.

Koristeći nove sisteme možete sami da izmenite mnoge stvari kao što su cene, redosled proizvoda, slike za prikaz proizvoda, postavljanje akcija.

Sistem je totalno modularan tako da se može nadograditi za sve poslovne potrebe i ispratiti sve nove trendove. Vršenje prepravki može da ide u nedogled, tako da se uvek možete prilagođavati svim novitetima.

Takođe radimo i SEO optimizaciju, vodeći računa da se stranice što brže učitavaju i bolje rangiraju na pretraživačima, kako biste što brže i efektnije došli do budućih kupaca.