Izrada Internet prodavnica

INTERNET PRODAVNICA

Internet prodavnica je prvo što će vam biti neophodno ako razmišljate o pokretanju online poslovanja ili već imate fizički biznis koji biste da prebacite i na online platformu. Internet prodavnica je zapravo ogromna baza svih karakteristika vezanih za prodaju, uključujući u to ne samo same proizvode, već i definisanje raznih akcija, kupona, pogodnisti, načina plaćanja ali i praćenje statistike kako biste imali pregledno sve na jednom mestu.

Naš sistem rada vezano za internet prodavnice je takav da ih pravimo od samog početka, što znači da možemo dogovoriti sve specifičnosti kategorija proizvoda i tu zapravo imate slobodu da sami odlučujete i procenjujete šta je sve važno da istaknete za dati artikal i na koji način. Sam sistem internet prodavnice je višefunkcionalan, tako da i tu proizvode možemo da filtriramo po bojama, veličinama, kategorijama ili nekim drugim parametrima vezanim za vašu delatnost.

Takođe, vrštimo integraciju svih platnih sistema, što znači da svojim kupcima možete da omogućite mnogobrojne načine plaćanja (pouzećem, Visa i MasterCard karticama, PayPal-om i slično). To će svakako dodatno uticati na komfor kupovine.

Internet prodavnicu pravimo u skladu sa vašim poslom, pouzdani sistemi vam omogućavaju kupovinu 24 sata  dnevno, 7 dana nedeljno, i lakše otvarate vrata novih tržišta.

Koristeći nove sisteme možete sami da izmenite mnoge stvari kao što su cene, redosled proizvoda, slike za prikaz proizvoda, postavljanje akcija.

Sistem je totalno modularan tako da se može nadograditi za sve poslovne potrebe i ispratiti sve nove trendove. Vršenje prepravki može da ide u nedogled, tako da se uvek možete prilagođavati svim novitetima.

Takođe nudimo i SEO optimizaciju proizvoda, vodeći računa da se stranice što brže učitavaju i bolje rangiraju na pretraživačima, kako biste što brže i efektnije došli do budućih kupaca.

Prednosti internet prodavnica​

Još jedna od prednosti internet prodavnica je ta što su prilično jednostavne za rukovanje, a ujedno se svi potrebni podaci nalaze na jednom mestu. Uz sam proizvod možemo definisati i valute plaćanja, mesta isporuke (ukoliko planirate da vršite dostavu internacionalno), i same uslove kupovine. Vaša internet prodavnica će predstavljati vaš internet butik koji ćete moći da nadgledate gde god da se nalazite. Uz sve to, vaši kupci će sigurno biti zadovoljni što od svoje kuće mogu da biraju, upoređuju i naručuju proizvode. 

Jedna od važnih stavki je svakako i customs support, tako da oni znaju da uvek mogu da se oslone na vas i da stupe s vama u kontakt ukoliko imaju nekih nejasnoća. Internet prodavnica je idealno mesto da objedinite sve, uštedite vreme, olakšate i unapredite prodaju i izgradite još čvršći odnos s kupcima.

Cena internet prodavnica​

Što se tiče cene internet prodavnice, raspon cena varira i zavisi od mnogo faktora. Recimo da je neka početna cena 300 evra, ali mnogobrojni su zahtevi koji je formiraju. Kompleksnost same prodavnice, viševalutnost, višejezičnost, količina artikala, sama specifikacija istih i slično su samo neke od karakteristika koje utiču na cenu. U svakom slučaju, morate da budete svesni da ako želite da dobijete vrhunski krajnji rezultat, to iziskuje vreme i znanje koji koštaju.

Takođe, naš deo posla je i da vas obučimo kako da uređujete internet prodavnicu, a ako pak s druge strane iz bilo kog razloga želite da prepustite uređivanje nekome drugome, mi pružamo i tu vrstu usluga. Pod uslugama uređivanja prodavnica podrazumevaju se sve promene koje se dešavaju u istoj, od definisanja različitih akcija na različite proizvode, nekih specijalnih pogodnosti kupovine, ubacivanje novih proizvoda i ažuriranje starih, sve izmene vezane za samu strukturu prodavnice i sl.