Izrada web sajtova

Usluge

Web design

Možemo napraviti sve što poželite. Ne koristimo gotove teme, već pravimo unikatne, tako što ih prilagođavamo željama i potrebama klijenata. S izradom sajta se kreće od nule i svaki korak je pažljivo kreiran u konsultaciji s vama.

SEO

Da biste se izdvojili od konkurencije i prenatrpanog sadržaja, vaš sajt mora da ispoštuje određena pravila koja će da vas dovedu do boljeg pozicioniranja na Google-u. Mi ih znamo, i pomoći ćemo vam da za što kraće vreme dođete do samog vrha pretraživača.

Social media

Svi znamo koliki je značaj društvenih mreža u današnje vreme. Ne koriste ih samo za razonudu, već ih upotrebite i za profesionalni razvoj i napredak, i vrlo brzo možete ubirati prve plodove ovakvog načina poslovanja.

Digital consulting

Nakon izrade sajta i puštanja istog u rad, svim našim klijentima kontinuirano pružamo usluge iz domena marketinga, konsaltinga, i advertajzinga, kao i svu neophodnu pomoć i podršku kako bi od svog sajta izvukli maksimalne rezultate.

Grafički dizajn

Mi rešavamo sve vaše grafičke potrebe. Kao što je u virtuelnom svetu neophodno da imate svoju prezentaciju u vidu web sajta, tako je i u realnom životu neophodno da svojim klijentima i poslovnim saradnicima ostavite upečatljiv utisak svojim reklamnim materijalom, odnosno vizit karticama, flajerima, katalozima itd. Naš tim dizajnera radi celokupnu pripremu za štampu, kao naravno i logoe, koji će vas brendirati i učiniti prepoznatljivim u svetu biznisa.

Istraživanja

Naš cilj nije samo da vam napravimo lep i unikatan sajt, nego i da se taj sajt što bolje kotira na Google-u. Upravo zbog toga konstantno rastemo i napredujemo, jer smo željni znanja o svim dinamičnim promenama na internetu koje se konstantno dešavaju. Stoga veoma pažljivo pratimo šta se dešava u domenu marketinga, koje su to ključne reči koje donose više pregleda, koja pravila je neophodno ispoštovati da bi vaš sajt imao što značajniji učinak i sl.

Pravljenje strategije

Ako ne znate kuda idete, svi putevi su pogrešni.
Zašto je neophodno imati strategiju? Svaki posao i cilj iziskuje plan, pa tako i ovaj. Kao i u raznim sferama života, i u internet marketingu postoje razna pisana i nepisana pravila koja će vas brže dovesti do željenih rezultata. Zato je potrebno napraviti dobru logistiku celokupnog internet poslovanja, kako biste i u ovoj sferi mogli da ostvarite pun potencijal koji nudi era informacionih tehnologija.

Najčešća pitanja

Potpuno je neprihvatljivo da u 21. veku ne budete vidljivi i dostupni i na internet platformi. Mi ćemo vam pomoći u svakoj zamisli. Bićete reprezentativni. Ostavljaćete ozbiljniji utisak. Daćete poslu svoj lični pečat. Imaćete bolji pristup korisnicima. A svojim poslovnim partnerima ćete omogućiti da se u najboljem svetlu informišu o vašem radu.

Individualno je. Želimo da se što bolje upoznamo s vašom delatnošću i sistemom poslovanja kako bismo napravili sajt koji će da vas prezentuje na najbolji mogući način. Trudimo se da budemo što efikasniji i efektniji, ali ispred svega stavljamo kvalitet samog sadržaja, kako bi na kraju svi bili zadovoljni.

Ukoliko vaša delatnost podrazumeva i prodaju, uvek preporučujemo i web shop, jer ćete na taj način olakšati korisnicima kupovinu i još više im približiti ponudu. Sve proizvode možete sortirati po vašim kriterijumima, a možete uvrstiti i više načina plaćanja kako biste online porudžbine svima učinili dostupnima.

SEO optimizacija jeste mogućnost da budete prvi na listama pretraživača, što će vam omogućiti da se izdvojite i od samog starta unapredite kvalitet poslovanja. Zaobiđite konkurenciju i stignite do samog Google-vog vrha, kako bi potencijalni klijenti što brže stizali do vas. Mi znamo kako.

Kao što je vaš posao nezamisliv bez web sajta, tako je nezamislivno da nemate i jedinstven i moderan dizajn koji će biti vaš sistem raspoznavanja. O važnosti dizajna možemo beskonačno govoriti, ali svima je jasno da što je dizajn bolji, kvalitetniji i unikatniji, veće su šanse da zapadnete svima za oko.

Vizit karta je vaš identitet u poslovnom svetu i zato ne smete sebi dopustiti da je nemate sa sobom uvek.

Mi razumemo sve vaše potrebe i stoga se trudimo da vam na jednom mestu pružimo sve.