fbpx

Email: airtouch.office@gmail.com | tel: +381 60 609 33 24

Dizajn

Nakon početnih konsultacija, naš projektni tim će raditi na izradi detaljnog rasporeda za Vaš sistem, uzimajući u obzir svaki detalj, počevši od Vaših opštih mrežnih zahteva pa sve do osvetljavanja Vašeg omiljenog prostora za uživanje. Vaš dom ili posao su jedinstveni. S obzirom na to da od naših usluga možete dobiti sve što želite, mi nalazimo najbolji način da konfigurišemo sistem za Vaše potrebe.

Podrška

Imajući u vidu koliko vremena provodimo kod kuće i na poslu, izbor prave tehnologije je jedna od jako bitnih odluka. Stojimo iza svih naših radova, i dajemo Vam garanciju na iste. Saradnja sa nama nudi Vam sigurnost da će posao biti obavljen kako treba.

Sistem

Bez obzira da li ste tehnički obrazovani, trudimo se da sistem bude jednostavan i da možete da ga koristite što lakše. Radićemo sa Vama na stvaranju pravog dizajna koji odgovara Vašem stilu. 

prednosti sistema

Kontrola u realnom vremenu

Sistem je napravljen na najnovijim cloud tehnologijama, što Vam pruža uživanje iste sekunde kada izdate naredbu.

Kontrola sistema

Gde god da se nalazite, bićete u mogućnosti da kontrolišete Vaš prostor. Potrebna Vam je samo konekcija sa internetom.

Naredbe

Možete izdavati komande preko Vaših pametnih uređaja ili "komunicirati" sa Vašim potpuno automatizovanim objektom, jer ima mogućnost glasovnih komandi.

Mobilni uređaji

Možete upravljati sistemom sa svim pametnim uređajima, bilo da je telefon, tablet ili PC.

Komunikacija

Sistem će Vas obaveštavati o svemu što se dešava. Bilo da je to promena temperature, alarmni sistem, kamere za detekciju pokreta. Bićete o svemu obavešteni od Vaše "PAMETNE KUĆE".

Aplikacija

Aplikacija za kontrolu je programirana prema Vašim potrebama kako biste što lakše imali pristup svemu što poželite.

Živite sigurnije uz pametne kuće

sr_RSСрпски језик
en_USEnglish sr_RSСрпски језик